Assegurança per a
persones voluntàries

El voluntariat és una peça clau que promou la participació ciutadana i la transformació social. Les entitats sense afany de lucre que vulguin sumar persones voluntàries als seus equips han de disposar de les assegurances necessàries en funció de la situació i activitat. L’assegurança de voluntariat serveix per cobrir els accidents que puguin patir els voluntaris i voluntàries, així com la responsabilitat civil que puguin originar.

Una cobertura especial per la teva entitat

Suport Tercer Sector, amb més de 30 anys acompanyant les associacions i fundacions en la seva gestió, juntament amb Ferrer&Ojeda, una corredoria centenària especialitzada en l’entorn associatiu, hem dissenyat cobertures adaptades a les necessitats de les entitats de Lleure Social i Cultural. Aquestes cobertures donen resposta als requisits, en relació a les assegurances, definits en la Llei 25/2015 del Voluntariat i Foment de l’Associacionisme:

A qui cobreix?

A qui cobreix?

Dona cobertura a les persones voluntàries que participin a les activitats de la teva entitat. La cobertura és innominada, és a dir, que només cal especificar el nombre de persones voluntàries. Es dona cobertura a totes les activitats que realitzi el voluntariat que no estiguin expressament excloses.

Què cobreix?

Què cobreix?

Té dues cobertures principals: Accidents Personals i Responsabilitat Civil. L’àmbit territorial de la cobertura és mundial (exceptuant Els Estats Units i Canadà).

Què no cobreix?

Què no cobreix?

Qualsevol de les activitats expressament excloses. Es tracta bàsicament de les següents: Activitats esportives federades. Les activitats d’alt risc. Les activitats que no es realitzin en el marc del voluntariat.

Responsabilitat Civil

Cobreix els possibles perjudicis a terceres persones, fruit d’un accident causat pel voluntari o voluntària que hagi produït danys, ja siguin materials o personals.

Tenen reconeixement de tercers les persones sòcies, usuàries i treballadores de l’entitat.

Sense franquícia.

Queden cobertes la defensa judicial, fiances civils i criminals.

Accidents personals

Cobertura de despeses mèdiques de curació en cas que alguna de les persones voluntàries prengui mal. (Llista de centres concertats)

Inclou indemnització en cas d’invalidesa o defunció de la persona accidentada.

S’activa durant les activitats de voluntariat i inclou el trajecte d’anada i tornada al lloc de l’activitat.

És innominada, per tant, permet assegurar un nombre de persones voluntàries sense necessitat d’haver de proporcionar el nom i cognom de cada participant.

Sense cap franquícia.

Cobreix fins als 85 anys.

Què cal fer en cas d'accident?

Qui ho assegura?

Ferrer&Ojeda, una corredoria d’assegurances amb més de 25 anys d’experiència en el tercer sector, implantada en l’àmbit estatal, amb més de 200 professionals al teu servei.
Catalana Occident és l’asseguradora encarregada d’oferir les garanties. Una asseguradora nacional, compromesa amb el desenvolupament social del país des de fa més de 200 anys.

SOM FUNDESPLAI

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

CONTACTA

Carrer Riu Anoia 42-54
08820 El Prat de Llobregat
(+34) 93 474 74 50
infosuport@fundesplai.org
Mapa i contacte

TEIXINT XARXA

A Fundesplai formem part del teixit associatiu del Tercer Sector. Un fet que sens dubte, ens ajuda a posar fil a l’agulla en el treball diari dels nostres valors que són: Utopia, Solidaritat, Iniciativa, Felicitat, Independència, Transperència, Pluralisme, Sostenibilitat i Coherència.
Coneix la nostra participació en Xarxes del Tercer Sector