Assegurança per Activitats
de Lleure Educatiu i Cultural

Es tracta d’una cobertura dissenyada per a totes aquelles entitats sense afany de lucre que tenen una finalitat social mitjançant
el desenvolupament d’activitats educatives o culturals adreçades als diferents col·lectius de la societat.

Una cobertura especial per la teva entitat

Suport Tercer Sector, amb més de 30 anys acompanyant les associacions i fundacions en la seva gestió, juntament amb Ferrer&Ojeda, una corredoria centenària especialitzada en l’entorn associatiu, hem dissenyat cobertures adaptades a les necessitats de les entitats de Lleure Social, educatiu i Cultural. Aquestes cobertures donen resposta als requisits en assegurances definits en el Decret 267/2016, que regula les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

A qui cobreix?

A qui cobreix?

A totes aquelles persones que participin a les activitats de lleure que es duguin a terme a la teva entitat. A totes les persones usuàries, monitores i treballadores de l’entitat de forma innominada. Cobertes totes les activitats esportives no federades i que no siguin d’alt risc
Consultar llista exclusions

Què cobreix?

Què cobreix?

Té dues cobertures principals: Accidents Personals i Responsabilitat Civil. Es pot contractar una cobertura o les dues. L’àmbit territorial de la cobertura és mundial (exceptuant Els Estats Units i Canadà).

Què no cobreix?

Què no cobreix?

Qualsevol de les activitats expressament excloses. Es tracta bàsicament de les següents: Activitats esportives federades. Les activitats d’alt risc. Les activitats que no es realitzin en el marc del voluntariat.
Consulta la llista d’activitats excloses

Responsabilitat Civil

Cobreix els possibles perjudicis a terceres persones, fruit d’un accident que hagi causat danys, ja siguin materials o personals.

Inclou les reclamacions fruit del subministrament d’aliments en serveis de bar o càtering (menjadors, berenars, castanyades, etc.)

Tenen reconeixement de tercers les persones usuàries i treballadores de l’entitat.

No té cap franquícia.

La indemnització és efectiva des del primer euro.

Accidents personals

Cobertura de despeses mèdiques de curació en cas que alguna de les persones usuàries, voluntàries o treballadores de l’entitat prengui mal. (Llista de centres concertats)

Inclou indemnització en cas d’invalidesa o defunció de l’accidentat.

S’activa durant les activitats de l’entitat i el trajecte d’anada i tornada al lloc de l’activitat.

És innominada, per tant, permet assegurar un nombre de persones usuàries sense necessitat de proporcionar el nom i cognom de cada participant.

Sense cap franquícia.

Cobreix fins als 85 anys.

Què cal fer en cas d'accident?

Qui ho assegura?

Ferrer&Ojeda, una corredoria d’assegurances amb més de 25 anys d’experiència en el tercer sector, implantada en l’àmbit estatal, amb més de 200 professionals al teu servei.
Catalana Occident és l’asseguradora encarregada d’oferir les garanties. Una asseguradora nacional, compromesa amb el desenvolupament social del país des de fa més de 200 anys.

SOM FUNDESPLAI

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

CONTACTA

Carrer Riu Anoia 42-54
08820 El Prat de Llobregat
(+34) 93 474 74 50
infosuport@fundesplai.org
Mapa i contacte

TEIXINT XARXA

A Fundesplai formem part del teixit associatiu del Tercer Sector. Un fet que sens dubte, ens ajuda a posar fil a l’agulla en el treball diari dels nostres valors que són: Utopia, Solidaritat, Iniciativa, Felicitat, Independència, Transperència, Pluralisme, Sostenibilitat i Coherència.
Coneix la nostra participació en Xarxes del Tercer Sector