CAT | ESP

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Assegurança de salut

Pòlisses de salut DKV

Ferrer&Ojeda i DKV Seguros han arribat a un acord en virtut del qual els seus membres i els familiars directes (cònjuges i fills) poden subscriure les pòlisses de salut DKV Integral i DKV Mundisalud amb les condicions més avantatjoses. Més de 6 milions de clients a Europa ja confien en DKV!
> Compromís de no anul·lació de la pòlissa, sempre que estigui assegurat amb nosaltres des de fa més de tres anys.
> Una indemnització per cada dia d’hospitalització que no sigui a càrrec de DKV.
> Serveis addicionals i gratuïts: assistència mundial d’urgències en desplaçaments no superiors a 90 dies, servei dental, club de salut, segona opinió mèdica internacional.
> Serveis addicionals i amb franquícia: cirurgia làser de la miopia, reconstrucció de mama inclosa, tècniques de planificació familiar, medicina estètica, psicologia, assistència a la tercera edat.
> Programes de medicina preventiva: salut infantil, càncer ginecològic, risc coronari, salut bucodental.
> Accidents laborals i de trànsit inclosos.
> 18.000 metges i 1.000 clíniques concertades Xarxa assistencial DKV concertada.

DKV Integral Elite. M'agrada que cuidin de mi

Nuestro seguro de salud le garantiza una sanidad de máxima calidad y ese trato personal que usted desea cuando acude a un médico o a una clínica.
Urgencias, asistencia primaria, especialistas, medios complementarios de diagnóstico, hospitalización y cirugía. Todo está cubierto, sin límites en los gastos en nuestros cuadros médicos concertados.
Servicios adicionales de cirugía refractaria láser, servicio dental incluido, servicio de fertilidad y reproducción asistida y psicología clínica (15 sesiones por asegurado/año). 

Ferrer&Ojeda Insurance Partners és el mediador d’assegurances designat per la Universitat de Barcelona.